Sympati for å kjøre for fort i kokainrus .. ? Høøø ???

Mon tro om jeg vill fått hundrevis av sympati meldinger om jeg gikk offentlig ut å innrømmet å ha bli tatt av Politi for å kjøre for fort og i kokain rus ?

At ett menneske mere priviligert enn oss vanlige dødelige med en Nasjons kjærlighet , barn og unge som ser opp til En , økonomi og mulighet til å velge og vrake av tilbud velger drite seg ut og sette andre i fare ved å velge sette seg i bilen ( som er en dødsfelle i seg selv ved uvettig bruk ) tråkke på gassen  i kokain rus og får støtte meldinger , hjerter og hele pakken gir meg frysninger.

Det er forskjell på di priviligerte og almuen – det viste seg første gang da samme karen dundret hemningstløst avsted i en Audi som koster mere enn alle mine billige vrak gjennom 30 år har gjort til sammen ( klart jeg er misunnelig på Den bilen ) Da ble det en klapp på fingrene , En hel Nasjon stilte seg bak og viste sympati og kjærlighetserklæringer.

Da ble det pinadø laget Hamburger / Grill Reklame ut av det og det skulle være MORSOMT. ( inntektene på Den reklamer burde vært gått til alle trafikkskadde )

Hva fan er morsomt med en drita fyr i hundreoghelvete på offentlig vei ?

Han er ikke kommet dit han er uten svette , snørr og tårer … men i dette tilfellet provoserer det meg at det er snørr & tårer.

Dette er en kar som mine barn har sett opp til og beundret, mens jeg nikket annerkjennede og var overlykkelig at det ikke var en ramp di beundret.

Man skal ikke kaste stein i glasshus. Har mistet førerkortet selv på grunn av lav gasspedal og attpåtil i en 50 sone. Jeg skjemtes så at det ble ikke noen FB status om det. Hjemme fra foreldre og venner var det Null sympati – men jeg lærte.

Det er mange … Enn om … Det skjedde riktignok ikke at ett barn ble drept eller lemlestet , at bikkja måtte avlives eller at Staten må ut med utallige tusen for å berge førerens liv som kunne blitt brukt på andre , men …. Det er der Enn Om kommer inn.

Jeg driter jamt i om det er Kong Salomon eller Jørgen Hattemaker som velger kjøre ruset. Det er like forkastelig , totalt respektløst og provoserende uannsett.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg