Når angsten atter prøver få overtaket

Når angsten atter prøver få overtaket bruker jeg prøve skyve det vekk med alt mulig som å tenke på Nordstjernen eller den gamle norrøne «Leiðarstjarna», nemlig stjernen som viser leia / retningen, men Det igjen får meg til å gruble videre.

Hvilken lei / retting ?

Jeg har følelsen av at jeg har prøvd høyre, venstre , rett frem , sikk sakk og jaggu 2 steg tilbake, men ikke faen … Den Leiðarstjarna er jaggu ikke bare bare å skulle prøve følge i støytene.

I morgen er det tid for min første 6 mnd kontroll etter flere år med kontroll hver 3dje mnd.

Når jeg hadde i flere år hver 3dje mnd så måtte jeg syte om Det, men jaggu ble det verre oppi knotten min da det endelig ble hver 6 mnd.

Det gikk ikke opp for meg med En gang, men når det nærmet seg 3 mnd og ingen innkallelse kom så kom alt annet sigende ubønnhørlig innover.

Tryggheten var plutselig revet vekk. Vell … Trygghet har vel strengt tatt ikke vært noe siden 2015.

Hvert steg videre mot hver nye dag begynte kjennes ut som unødvendig for Denne gang … Denne gang Må man jo få negativt svar igjen.

Det henger overhodet ikke på greip og selv om jeg ikke er den skarpeste kniven i skuffen så skjønner da også jeg at når livmor og eggstokker er fjernet så er di borte vekk og skulle man få diagnosen Kreft i eggstokker og livmor Igjen så er man storveis kandidat til å havne på forsiden på Tidenes Medisinske Magasin , man ville blitt betalt for å ha blitt forsket på og man ville hatt Hollywood på jakt etter Tidenes film.

Men oppi knotten min …. Pøh … Der henger ikke mye på greip når angsten sitter på venstre skulder, fniser og hvisker … På`n igjen  !!!

Som Jeppe På Berget og Føniks på En som samme gang.

Snuble har fått løpe fritt i flere timer og ligger foran ovnen i stuen. Jeg har lyst til å sette meg ned å designe noe nytt. Jeg har lyst legge opp på pinner med nøster jeg nettopp har sprettet magebåndet på. Lyst til å rope høyt, hive noe i veggen, bli forbannet. Gråte mot En trygg brystkasse som ett barn som har tippet på sykkel, men telefonen er slått på lydløs , ytterdøren låst. og Jeg … Jeg sjekker konstant klokken mot Når jeg må kjøre vestover i morgen for kontroll mens jeg prøver phsyke meg selv opp om med …. I morgen vil det bli den beste dagen i mitt liv 

Leiðarstjarna / Nordstjerna

Oppskriften får du tak i Her 

 

 

1 kommentar
  1. Kjære Lone🥰 Sender deg all den styrken jeg klarer🙂 Denne kontrollen kommer til å gå bra skal du se🙂 Stor klem og lykke til i morgen❤️❤️

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg