Inspirert av bloggere …

Jeg anser ikke meg selv som lett påvirkelig på noe slags vis. Har stort sett alltid valg gå den veien jeg selv vil , kle meg som jeg vil, drite i å fikse hår og make up før jeg rusler tur med bikkja.

Men … etter å ha vært i det gode selskap her på blogg no i noen dager så har det nok sneket seg inn i underbevisstheten min bilder av trutmunn , perfekte øyenbryn og bølgende skinnende hårmanker – og derved satt en liten djevel av misunnelse på min ene skulder som har hvisket non stop i øret på meg.

Perfeksjonisme !!!

Så da jeg og Snuble var ute på tur surret tankene rundt at jeg burde kanskje vurdere Botox … få en time eller 5 hos en svindyr frisør for bleking , samle tomflasker for å få råd til kritthvite porselenstenner og få proff hjelp til valg av antrekk ( etter jeg hadde ranet en bank )

Men alt det vil jo ikke nytte om jeg ikke kan ta di perfekte selfies av mitt Nye perfekte ytre – og jeg tenkte i min visdom at Det kan da jaggu ikke være så vanskelig å strekke ut armen , lage trutmunn og se forførende inn i mobilen ( etter eller annet sted på skjermen )

Jeg burde kanskje ha husket på hvordan man blir seende ut på håret etter bruk av caps i noen timer , lagt på ymse remedier av hva all make up kan gjøre av underverker før jeg satte i gang.

Etter 4 selfies var det bare å erkjenne for seg selv at Dette prosjektet er og blir totalt nytteløst.

Har satt en brøddeig og lagt opp på en ny  Aleksander Lue

Kjempeflott passform både til han og henne. Grei oppskrift å følge og pinner 3.5 – 4 mm. Super som gave til en i familien eller kanskje en jaktglad venn

 

4 kommentarer
  1. Herlig blogginnlegg og herlig dame, da blir det dagens latter her. Fryder meg hver gang jeg leser det du skriver. Fortsett med å være deg selv, uretusjert 💖

  2. Flott om det blir blogg av deg !
   Jeg synes du har alt og er flott til 2000 som du er ! Hurra for ekte mennesker !
   (Jeg er forøvrig selv både for lat og for fattig til noe slags forvandlingssprell )
   – Gler meg til mer fra/ om deg !

  3. Du treng ingen Botox,før Du e Du og hærlig jeinta og Lofotværing 👏👍❤dæken tre goe teng yezz ❤

  4. Herlig innlegg! Kjenner meg SÅ godt igjen som fersk blogger selv og midt i 40 årene. Hverken botox eller parykk vil hjelpe her i gården -tooooooo late liksom! Koselig blogg du har -her kommer jeg garantert tilbake!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg