Doggy bag … Til dritt eller sushi ?

Doggy bag

Er det for å ta med restene av Sushien hjem eller ett fancy navn på svindyr veske for små hunder ?

Snuble og undertegnede er hver dag ute på tur i marken. Ettersom jeg fortsatt sliter med minimal korttidshukommelse etter alvorlig sykdom så er vi gjerne flere ganger i løpet av en dag ute på tur siden jeg ikke husker at vi allerede har vært 🙂 Passer Snuble helt utmerket 🙂

Det er ett nydelig … Vell rettere sagt VAR det ett nydelig sted bare minutter å kjøre fra meg. Strand , åpent lende og på ene siden flott granskog – andre siden supert turterreng.

Lofoten har utmerket seg i di siste årene som rene turistmagneten og fra tidlig Mai til sendt i Oktober står det orange små telt og bobiler på området.

I år kom det jaggu opp Servicebygg dekket av Kommunen. Ett flott bygg designet for å passe inn i omgivelsene. Toalett , dusj og gode greier. Eneste er at det koster noen få kroner og er man på ferie så er det tydelig at å betale for å drite noe man … nettopp driter i.

Da er granskogen som en gang var ett super sted for å finne matsopp og bær på god å ha.

Jeg tok bilder , men jeg velger la være legge ut.og regner med at di aller fleste kan se det for seg fremfor å se bilder av menneskelig avfall , toalettpapir og noe undertøy som er blitt brukt da papiret manglet.

Bortsett fra frustrasjonen !!! Den MÅ ut …

Hver vår er det ett heidundrende liv på Facebook. Det plopper opp bilder av hundedritt. Små , store , lysebrune og sorte. Aviser og ymse Nyhetskanaler oppfordrer til diskusjoner om hundedritt som ikke plukkes opp.

At ett menneske kan rusle på en tursti , drite og la papiret ligge … bak gravstøtter , rorbu vegger og båtnaust osv  blir for meg helt bort i helv…

Hvor er doggy bagen / hundeposen når di tydeligvis trenger den som mest ?

I det Herrens år 1987 var jeg i Forsvaret og på øvelser gravde vi en grop , dreit og gravde over.

I dag florerer det av ymse nettsteder med supre tilbud på hundeposer med hjerter , farger og di mere nøytrale som disse fra Kerbi 

Om man er ett utpreget turmenneske , har trangen til å drite i det offentlige rom eller har bikkje. Posene fra Kerbi passer ypperlig til all slags dritt  …. til og med restene av Sushien !!!

Mitt neste korstog blir under parolen ….

Driter bikkja di ? Driter du ? PLUKK OPP !!!

1 kommentar
  1. Flott at du tar dette opp. Fælt å gå i marka og se all driten folk legger igjen. Jeg har alltid hundeposa i jakkelomma når jeg går på tur ( selv om jeg ikke har hund) for eget bruk og til å plukke søppel i. Ikke noe problem å « gjøre fra seg» i de posan om det skulle bli nødvendig.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg