Familie eller god venn som trenger varm lue til elgjakten ?

Har du En i familien eller en god venn som trenger en flott og varm lue til elg jakten så passer Skogens Konge helt perfekt.

I dag fredag er oppskriften på tilbud til kun kr 25,- og fås kjøpt her

Det er – 9 , det lille vi har av dagslys er en smule forringet av tett snø over fjelltoppene , men det skal nok bli en fabelaktig fredag uansett.

Dagene går i ett. Mye å holde styr på og som skal gjøres. Blir liten tid til å holde liv i blogg og FB gruppe , men det kommer seg etter hvert.

Ønsker dere alle en superduper og trygg fredag og håper vi sees mellom slagene

Strikker du mye og har restegarn liggende ?

Strikker du mye og har restegarn liggende så er EVA lue super å få brukt det på og siden det er fredag så er oppskriften på EVA nå på tilbud HER  Superkos å få bilder i FB gruppen etter hvert.

Atter fredag og jeg har mistet en dag for jeg var helt sikker da jeg stod opp at det var torsdag i dag 🙂 Det er full fart for tiden og jeg har en vag følelse at jeg ikke henger helt med på egen hverdag.

Nå siger man snart inn i førjulstiden og advent – og jeg har bestemt meg for at den tiden skal bli litt roligere , men kjenner jeg meg selv rett så blir det selv da full fart.

Nå er det å hive på seg tøflene og rusle ut på tur med Snuble. Ønsker dere alle en finfin og trygg fredag og håper vi sees mellom slagene

 

Koselig Julegavestrikking før Julen setter inn for alvor

Snøft suse !!!

Mørkt når man legger seg og mørkt når man står opp.

Heldigvis er det kun kort tid til det begynner å blinke i adventslys rundt omkring så det lyser opp i vintermørket.

Nisseparet strikkes kjapt og toves – og pyntes med det du vil. Kjempefine å ha på bordet for å skjule vin eller brusflasker. Canto som er brukt til hår og skjegg er dessverre gått ut, men fritidsgarn som børstes litt opp kan også fint brukes.

Oppskriften får du kjøpt HER

Fredagstilbudet finner du HER

Har kaffe i koppen etter en urolig lang natt og skal straks hive på tøflene og rusle ut med Snuble. Ønsker dere alle en superduper og trygg fredag og håper vi sees mellom slagene

 

Snøft suse så er det atter fredag

Det går i 110 her i leiren for tiden. Det er så mye som skal gjøres på En og samme gang at jeg blir litt sjokkidorisei , men man gleder seg vilt og hemningsløst til alt er ferdig. Det blir nok å føles at det blir en kortere vinter i år på grunn av alt som skal gjøres her og det klør allerede etter en ny vår og at hestehoven atter skal blomstre.

Atter fredag og da må vi jo ha Fredagstilbudet. Denne fredagen blir det disse søte vottene med hest til den hestefrelste i familien eller vennekretsen. Strikkes på pinner 3.5 – 4 mm

Litt rart at jeg som er så redd hester liker designe luer og votter med hest 🙂 Det er jo noen nydelige skapninger.

Ønsker dere alle en superduper og trygg fredag – og håper at vi sees mellom slagene.

Oppskriften finner du her om du ikke er medlem 

Og her på tilbud om du er medlem

Snøft suse … Man kjøper Pinner & Garn, men Oppskriften vil man Ikke betale for

Jeg fikk nettopp en melding fra en kjempehyggelig dame som var en smule irritert over en henvendelse hun hadde fått – Og for å være ærlig så ble jaggu jeg også så smått irritert over nevnte melding hun fikk.

Boken min Fru Solengs Samlede Verker ble utgitt i 2017 og jeg var kjempestolt. Over 75 oppskrifter på smått og stort – og den ble til i en periode av livet mitt som man trygt kan kalle var en smule heftig.

Luer kom i 2014 og det er fra den boken hun vil ha oppskriften

Etter sykdom er jeg ikke i arbeid som folk flest. Jeg arbeider hjemme når hodet ikke er opptatt av andre ting og elsker designe nye strikkeoppskrifter til små og store.

Det sier seg selv at uten en normal 8 – 4 jobb så er inntekten rimelig begredelig og det lille jeg tjener på ett salg her og ett salg der av mine design hjelper utrolig godt på i en hvileløs hverdag.

Jeg bruker Strikkoteket og der finner man di aller fleste av mine design – bortsett fra selvsagt i strikkebøkene jeg har utgitt. Der er det både oppskrifter til salgs og GRATIS oppskrifter fra meg.

Fredagene er det tilbud i gruppen min på ett av mine design og prisen varierer fra 20 – 30 kroner. Er det for mye å betale for di timene Jeg har brukt på å regne , tegne og prøvestrikke. Ta bilder , renskrive oppskriften, lage PDF og legge ut ?

Facebook er en så stor verden , men samtidig så liten. At noen bruker mitt design og legge ut i grupper og påberope seg at det er Dems design kommer frem før eller siden. At Copyrighten ikke overholdes og det kopieres , deles , legges ut og spres kommer også frem før eller siden.

Og det er rett og slett bare trist !!!

For hver gang det skjer så skjer det også noe med meg. Lysten og gleden jeg har ved å designe dabber litt og litt av for hver gang.

Denne damen er knall tøff. Hun sa klart ifra at Niks … dette ville hun ikke være med på. Jeg håper flere vil gjøre det samme.

Tusen takk Therese Susan .. Du er SUPERDUPER !!!

 

 

Ett nytt liv …

Jeg var nesten sikker en stund på at i stedet for Pavlovskaya så var det en Tyrannosaurus Rex som kom til verden på kjøkkenbenken her.

Det er ett aldri så lite mirakel hver gang synes jeg – når det etter 21 dager plutselig kommer ett lite hakk , så piping fra egget og så en liten dundott.

Det har kommet to slike små krabater og det høres piping fra rugemaskinen så flere er på vei til å se dagens lys.

Pavlovskaya er den eldste Russiske rasen og jeg synes den er så vakker. Morro med høner i hagen og di beste eggene til frokost.

Votter med hane og høner får du kjøpt oppskrift på HER

Oppskrift til hønemor luen finner du her

 

 

Noen i familien som har dilla på å fiske ?

Da jeg vokste opp brukte jeg dilte etter pappa hvor enn han gikk. Jeg skulket skolen , gjemte meg i bilen hans så da han parkerte og skulle ombord så Vipps var jeg med for da var det for sent for han å skulle kjøre meg tilbake og på skolen.

Han hadde en liten båt som vi ofte dro ut på Vestfjorden og fisket i. Lykkelige dager !!!

Da mine barn kom til verden så tok jeg og min mamma ungene , bikkja og katten i en 14 fots Rana ut på tur. Mye moro !! Minner som man lever lenge på.

Blir en smule sentimental dog lykkelig over å mimre om gamle dager 🙂

Pappa er gått bort og ungene fløyet ut av redet.

Lofottorsk vottene er enkle å strikke , passer perfekt til en fiskeglad venn eller familie. Oppskriften finner du Her

Kjempekos om du vil legge ut bilde av ferdig strikk av mine design HER

Møtte lørdagsmorgen med nysnø , minusgrader og blå himmel. Etter tidlig morgentur med Snuble er det kaffe i koppen og fyr i ovnen. Skal strikke litt videre på ett par votter før man spretter ut på kjempetur med guttungen , hans Caiser og Snuble – og så tar helg.

Ønsker dere alle en supreduper og trygg lørdag. Sees mellom slagene

 

Strikk en litt mere personlig julegave

Det er så fort gjort å miste en vott her og en vott der – eller hvor mange ganger har man ikke opplevd at noen har tatt feile votter med seg ?

Det slipper man med disse søte vottene som du lett strikker inn initialene til den du strikker di til. Mønster til hele alfabetet som passer inn i oppskrifter er selvfølgelig med.

Jeg har brukt Heilo fra Dale og pinner nr 3 mm , men du kan fint bruke annet garn og pinner 3,5 mm

Votte oppskriften er nå på tilbud her hele helgen.

Fredagstilbudet finner du her på siden

Ønsker dere alle en superduper og trygg fredag. Sees mellom slagene